Word Tendria Partner!

Tendria groeit en zoekt zelfstandige professionals om samen verder te groeien!

Ben jij super enthousiast over je vakgebied (IT, HR, Facility, Inkoop, Logistiek, etc.) en maak jij je klanten blij? Dan pas je perfect bij Tendria en Tendria ook bij jou!

Als Tendria Partner maak je deel uit van een inmiddels bewezen uniek concept, met focus op inkoopverbeteringen bij haar klanten. Maar de dienstverlening gaat veel verder dan dat. Klik hier om meer over ons te lezen.

Als je geïnteresseerd bent en open staat om de Tendria-formule te omarmen met een eigen “touch”, dan laat ik graag zien welke waarde Tendria voor jou als professional heeft.

Team

Onder de leiding van Marijke Tollenaar werkt een team van partners, inkoopexperts, vakspecialisten en projectmanagers en met klanten samen aan het professionaliseren van de inkooporganisatie en het verbeteren van het inkoopresultaat.

De Tendria Partners hebben een belangrijke rol in het uitbreiden van ons netwerk, het vergroten van de schaalvoordelen voor onze klanten en het vakkundig en gedreven begeleiden van inkooptrajecten. Door samen kennis te delen en klanten te helpen, bent u verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Onderstaand een kort overzicht van de Partners, meer informatie over hen vindt u op de Over ons pagina.

Tendria groeit. Neem ook de sprong en groei met ons mee!

Ook geïnteresseerd om een Tendria Partner te worden?

Alles begint bij een lekker kopje koffie en verkennend gesprek. Ik hoop van je te horen!

Marijke Tollenaar
E-mail: tollenaar@tendria.com
Telefoon: +31 (0)6 152 888 50