Wat betekent Tendria voor u?

De inkoop van indirecte goederen en diensten, de zogenaamde Non-Product Related spend, vertegenwoordigt een substantiële kostenpost binnen uw bedrijf, maar krijgt veelal niet genoeg aandacht.

Door onze jarenlange inkoopervaring in een breed scala aan sectoren, hebben wij de expertise ontwikkelt om onze klanten succesvol te ontzorgen op het gebied van NPR inkoop middels een inkoopcollectief. Dit resulteert in TCO besparingen van meer dan 15%, alsook in inzicht en grip op deze uitgaven.

Natuurlijk is er ook ruimte voor maatwerk, zowel op organisatorisch front alsook op tactisch en operationeel niveau. Van het opzetten van een inkoopfunctie, (her) onderhandelen van specifieke inkoopcategorieën tot en met het aanbieden van een servicedesk voor operationele diensten.

Grotere investeringen doen bedrijven niet regulier. Echter zullen deze investeringen grote impact hebben op de resultaten de komende jaren. Zowel capaciteit als kwaliteit op inkoopgebied zijn voorwaarden om investeringen tot succes te maken. Professionele ondersteuning tijdens een investeringstraject is essentieel. Ervaren inkoopprofessionals op het gebied van Capex investeringen maken het verschil.

Tendria biedt naast deze verschillende mogelijkheden tot besparingen en ondersteuning ook manieren voor het delen van kennis en ervaring tussen de klanten op het platform. Zo stimuleren wij het bundelen van kennis om van elkaar te leren en de individuele inkooporganisaties sneller te professionaliseren.

Op welke manier wij deze verschillende diensten aanbieden, leest u hier.

Tendria is een inkoopcollectief in maatpak. Samen wijzer, met oog voor het individu.  Simplifying procurement. Together.

Categorieën

Bij Tendria kunt u terecht voor een uitgebreid portfolio aan volumecontracten in Non Product Related (NPR) categorieën. Een aantal hoofdcategorieën vindt u hieronder, maar deze lijst is natuurlijk niet uitputtend. Binnen deze categorieën vallen één of meerdere contracten, afhankelijk van de complexiteit en breedte van de categorie. Bijvoorbeeld de categorie Telefonie omvat zowel mobiele, vaste als voip telefonie. De categorie IT is onderverdeeld in front-end en back-end hardware en software, waaronder ook cloud diensten.

Energie

Gas, elektra, zonnepanelen, windenergie.

Wagenpark

Autolease en ander mobiliteitsoplossingen.

IT

Hardware en software voor front-end en back-end, netwerk/ infrastructuur, security.

Koffie & catering

Bonen, koffiemachines, lunch, fruit.

Printers & copiers

Multifunctionals, printoplossingen, documentmanagement.

Afval

Afvalverwerking, scheiding, recycling.

Telefonie

Mobiel, vast, voip.

Office supplies

Kantoorartikelen en kantoorinrichting.

Werkkleding, PBM’s & MRO

Bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap, installatiemateriaal.

Verpakking

Plastic, karton, pallets.

Transport

Wegtransport, spoedleveringen, lokaal of internationaal.

Schoonmaak

Onderhoud en schoonmaak van sanitair, kantoren en panden.

Bij Tendria kunt u terecht voor een uitgebreid portfolio aan volumecontracten in Non Product Related (NPR) categorieën. Een aantal hoofdcategorieën vindt u hieronder, maar deze lijst is natuurlijk niet uitputtend. Binnen deze categorieën vallen één of meerdere contracten, afhankelijk van de complexiteit en breedte van de categorie.

Energie

Wagenpark
IT
Koffie & catering
Printers & copiers
Afval
Telefonie

Office supplies

Werkkleding, PBM’s & MRO
Verpakking
Transport
Schoonmaak

Naast het instappen op deze volumecontracten, kunt u Tendria ook inzetten voor klantspecifieke inkoopprojecten. Maatwerk binnen een inkoopcollectief!